tiistai 25. syyskuuta 2012

XTyyli: Jeremy Scottin popoilla kalastaa jokaisen huomion



XTyylissä esittelemme viikoittain jonkun YleX:läisen huomionarvoisen tyylin. Tällä kertaa valokeilassa ovat äänisuunnittelijamme Juhan aivan mielettömän päheät lenkkarit. Nämä Jeremy Scottin Adidakselle suunnittelemat kengät kiinnittävät joka kerta paitsi meikäläisen huomion myös kaikkien muiden vauvasta vaariin.



 Kadulla Juhalle tulevat juttelemaan pikkupojat, naiset, vaarit ja keski-ikäiset korstotkin. Lontoossa jengi tuli jopa ottamaan kuvia hänen kengistään. Ei siis ihme, että Juha käyttää kenkiään noin viitenä päivänä viikossa :)
Varmuuden vuoksi mies tilasi itselleen netistä samalla kertaa kolme paria popoja - kenkiä kun ei Suomen markkinoilta saa. Yhdet eivät koskaan löytäneet perille ja toiset on jo kulutettu puhki.
 

Juha on työskennellyt X:ssä vuodesta 1999 ja kuuluu siis kanavan kunnioitettaviin viisaisiin miehiin. Äänisuunnittelijana hän vastaa kanavan äänimaiseman tekemisestä. Esimerkiksi YleX-kanavatunnareista ja taustamatoista eli niistä äänistä, jotka kuuluvat juontajan puheen taustalla.

xoxo Inari

5 kommenttia:

  1. Ihan samoista en tiedä, kun ovat vuoden 2011 mallistoa, mutta yhtä coolit ovat kyllä nämäkin: http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-wings-shoes/CP101?cid=G61380&breadcrumb=u2Z1z13ybjZ1z13071

    VastaaPoista
  2. Millaista kokoa nuo ovat? Olen hankkimassa tuollaiset kengät, mutta kun ulkomailta tilaan, niin voiko ottaa omaa kokoa vai pitääkö olla kokoo pienempi/suurempi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kokoa US 10,UK 9 1/2,FR 44.Jalkani on siinä 43-44 välimaastossa eli Adidaksen mallistossa omalla koolla mennään.Uusimmat Adidaksen Totem Eagle Wing-kenkäni ovat myös samaa kokoa.Käytän niitä toistaiseksi vain töissä lumen sulamista ja intiaanikesää odotellessa.

      Poista